Evenimente : Spectacole

Posthuman

Spectacolul de dans Posthuman de la la MNAC, din cadrul eXPLORE Dance Festival va avea loc vineri, 8 octombrie 2010, de la ora 20:00. Spectacolul este realizat de cei trei performeri: Florin Flueras, Iuliana Stoianescu, Valentina Desideri.

Urmand cursul Istoriei oamenii traiesc in prezent agonia apocalipsei.
In urma cu un an un grup de oameni de stiinta si de activisti a inceput un proiect cu intentia de a explora posibilitatea unei schimbari radicale in miezul subiectivitatii umane. Acum este momentul pentru o serie de concluzii partiale si cateva posibile scenarii de viitor.

Florin Flueras este interesat de activism, terorism cultural, deturnare institutionala si managementul perceptiei, intre altele. A studiat psihologia si informatica, este candidat la Presedintia Romaniei si este membru fondator al "Istoriei Dansului Romanesc”.

Valentina Desideri este interesata de auto-organizare, schimbare si crearea propriilor conditii de lucru. Conduce departamentul de resurse umane al PAF si este membru fondator al "Sweet and Tender Collaborations". Lucreaza de placere, nu durere.

Iuliana Teodora Stoianescu, sex feminin, 26 de ani, performer, coregraf, liceul de arte vizuale, candidata la Prima Doamna a Romaniei, dragoste, tehnologii de viitor, utopie.
Co-productie: head made, Jardin d’Europe si Asociatia 4CULTURE, cu sprijinul Programul Cultura al Uniunii Europene, CNDB, WorkSpace Brussels, Sweet and Tender, PAF
Durata: 60 minute.
Pret bilet: intreg 15 lei; redus 10 lei.