Evenimente : Spectacole

Peter Pan

Peter Pan, sambata, 8 octombrie 2016, de la ora 11:00, la Palatul National al Copiilor.

O adaptare interesantă, interactivă şi veselă a minunatei poveşti a lui J. M. Barrey, un spectacol în care bucuria de a fi copil, de a te juca şi de a crea, chiar, jocuri, este la ea acasă. Peter Pan şi buna sa prietenă Tinkerbell se vor hârjoni din nou cu neînfricatul Hook, care de ani buni îşi doreşte să devină stapân pe Ţara de Nicăieri.

Nu-l puteam lăsa deoparte, desigur, pe simpaticul şi neîndemânaticul Smee, care mereu îl încurcă şi împiedică pe Marele Pirat Hook, spre distracţia teribilă a copiilor.

Peter Pan ştie, de când lumea şi pământul, secretul copilăriei; el şi Tinkerbell au un praf magic, care îl va face nevăzut pentru Hook. Cum spiritual ludic nu se poate spune că-i lipseşte, le organizează lui Hook şi lui Smee, cu ajutorul copiilor, fel şi fel de păcăleli. Iar joaca de-a crocodilul şi cântecelul crocodilului vor fi teribil de amuzante pentru cei mici.

Însă nici uneltirile lui Hook nu contenesc şi, de aceea, Peter Pan intră în conflict cu Marele Şef Indian, care a picat în capcana lui Hook şi acum crede că frumoasa sa fiică, prinţesa Tiger Lily, a fost răpită de Peter Pan. Aşa că Peter Pan porneşte să-l atace pe Hook şi, bineînţeles, îl învinge în luptă dreaptă.

Povestea se încheie cu bine şi cu o minunată sărbătorire a victoriei, în stilul indienilor. Cântecul şi mişcările indienilor îi vor distra şi îi vor face pe cei mici să ţopăie şi să danseze!

Spectacolul durează 50’ şi în faţa copiilor se vor perinda actori costumaţi în 6 personaje: (Peter Pan, Tinkerbell, Hook, Smee, Marele Şef Indian şi Tiger Lily).