Evenimente : Spectacole

Lumea Lui Luca. 9 ani!

Lumea Lui Luca. 9 ani!, vineri, 14 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Green Hours Cafe.

Vineri, 14 octombrie, începând cu ora 20:00, la Green Hours, o seară cu literatură, muzică și artă plastică.
Șase scriitori de succes vor citi pentru Luca din creațiile proprii și nu numai din cele proprii.

Ana Barton, Camelia Carmen Cavadia, Cristina Nemerovschi, Corina Ozon, Radu Găvan și Alexandru Voicescu vor fi prezenți la Green Hours, în cadrul unui eveniment caritabil, dedicat unui copil special.

Între lecturi, Nadia Trohin și Albert Tajti, tinerii, dar deja cunoscuții muzicieni de jazz, vor cânta compoziții din repertoriul standard de jazz și nu numai.

Florica Prevenda, Adriana Vasile și Florentina Voichi se numără printre artiștii plastici care vor dona pentru Luca, spre a fi puse la licitație, lucrări de grafică contemporană.

LUCA, un băieţel care împlinește chiar în ziua evenimentului vârsta de 9 ani, este diagnosticat cu autism şi cavernomatoză cerebrală. Dacă în ceea ce priveşte a doua boală nu se poate face deocamdată nimic pentru el (aceste malformaţii la nivelul vaselor de sânge din creier nu se pot trata nici medicamentos şi nici chirurgical, decât în cazul în care sângerează), în ce priveşte autismul, soluţia este una singură: TERAPIA. Câtă vreme a urmat un program complex de terapie, Luca a făcut multe progrese. Nu mari progrese, ci multe progrese. Însă costurile terapiei ajung la 4.500 de lei pe lună, astfel că părinţii lui au fost nevoiți să îl retragă pe Luca de la centrul în care se încerca recuperarea lui.

Participarea este contribuţia ta la acest eveniment artistic, având ca scop asumat strângerea de fonduri pentru un copil în dificultate.

Aşadar, va fi o seară plină, bogată, o seară cu siguranţă frumoasă, o seară în care DĂRUIM. Dăruind, Green Hours vă invită, de şi din drag, să îl sărbătoriți pe LUCA și să fiţi alături de el.
Pentru voi, ceilalţi care îşi doresc să îl ajute pe Luca, dar nu pot ajunge la eveniment, există şi posibilitatea de a face donaţii în contul familiei la:
cont IBAN
RO21 RZBR 0000 0600 1356 2264 (lei)
RO80 RZBR 0000 0600 1356 2269 (euro)
Swift RZBR ROBU este deschis la Banca Raiffeisen, pe numele de titular IOANA TIBERIAN (mama lui Luca).