Evenimente : Spectacole

Infuzie de Comedie!

Infuzie de Comedie!, vineri, 28 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Ceainaria ARTea.

Infuzie de Comedie!- show de stand-up comedy.

Pe 28 octombrie, incepand cu ora 20:00, Traian Maicanescu si Catalin Iliescu va invita la un spectacol de standup comedy, la Ceainaria ARTea!
Oferta: Subiecte diverse, intamplari reale desprinse din viata de zi cu zi, tratate fara manusi, cu umor si ironie!

Rezervari: 0773 303 113 / 0735.078.428

CINE SUNTEM?
Traian Măicănescu, actor profesionist, specialist PR, blogger si om de radio cu stagiul militar satisfacut. A jucat in Bucuresti la Teatrul de Comedie si la Notara, a aparut in cateva filme de scurt metraj, a fost si indian apache pentru o productie ZDF in anul 2016, e pasionat de spiritualitate, cauta adevarul absolut constient ca nu il va gasi niciodata, motiv pentru care nu se ia niciodata in serios. Ii puteti asculta vocea trasnita in jocul international League of Legends unde ii da glas lui Kled dar puteti afla si ce este bluesul american adevarat ascultandu-i emisiunea Mood For Blues.

Face standup comedy din 2009, a fost in toate orasele tarii dar si pe scenele mari din Capitala. Invitat la AgentulVIP Antena Stars, Divertis TVR sau la RealitateaFM.

Cătălin Iliescu, actor de profesie, a debutat in stand-up comedy intr-un proiect dezvoltat de Club A si Terasa Twice. In anul 2006, alaturi de alti doi colegi de facultate, proiectul “Comedy Now”, al doilea ca prezenta pe piata romaneasca, a debutat in formula Catalin Iliescu, Cristian Dumitru si Mihai Bendeac. In timp, componenta grupului a avut multe modificari iar 5 ani mai tarziu, dupa aproximativ 500 de show-uri in toate orasele tarii, in fata unui public diferit, are loc rebrandingul proiectului, acesta numindu-se “Jokers” si avand in componenta urmatoarea formula: Catalin Iliescu, Claudiu Constantin, Marius Coanda si Cosmin Natanticu. Este implicat direct in proiectul VarzaTV — Kanal D.

Dupa alte cateva sute de show-uri si transformari de imagine si componenta, zece ani mai tarziu, Catalin Iliescu continua cu succes, traditia comediei underground romanesti, reusind de fiecare data sa imbine talentul cu tehnica dobandita in urma experientei.

CE DORIM?
Dorim sa sustinem spectacole de standup comedy in fiecare zi de vineri, la Ceainaria ARTea si dorim sa tratam publicul ca pe un prieten alaturi de care sa ridem de fiecare data.

ATENTIE: Spectacol recomandat persoanelor cu varsta de 16+

Va asteptam!. Str. Amiral Vasile Urseanu nr.1, Bucharest, Romania (langa Observatorul Astronomic – Pta Romana).
Rezervari: 0773 303 113 / 0735.078.428
Suport artisti: 20 lei.