Evenimente : Spectacole

Gala Studentul Anului: Directia 5, Bere Gratis, Mircea Vintila

Editia cu numarul opt a Galei Studentul Anului va avea loc miercuri seara, 28 aprilie, de la ora 18.30, la Centrul Cultural M.I.R.A. din Bucuresti, Sala ”Nichita Stanescu".
Artistii de la Directia 5, Bere Gratis si Mircea Vintila vor face voluntariat, ca pe vremea studentiei, cantand gratis. Evenimentul va imbraca forma unui spectacol, cu momente artistice sustinute de artistii nominalizati.
La aceasta Gala vor fi premiati cei mai buni studenti din tara, de la facultati de stat sau private, premiile fiind pe 4 categorii: Arhitectura, IT, Economie, Jurnalism si Comunicare. In cadrul acestei ultime categorii, TVR va oferi un premiu, constand intr-un stagiu de practica in televiziunea publica pentru un student la jurnalism.
Juriul este specializat pentru fiecare categorie in parte: Dinu Patriciu, Silvia si Peter Oostveen, Emil Barbu Popescu, Zeno Bogdanescu (arhitectura), Victor Capitanu, Doru Lionachescu, Ion Rosca, Mihai Seceleanu (economie), Ioana Avadani, Paula Herlo, Liana Stanciu (jurnalism si comunicare).
Gala Studentul Anului, organizata de Asociatia Voluntari pentru Idei si Proiecte, va fi prezentata de Ema Pendiuc si va fi difuzata in exclusivitate pe TVR3.
Mai multe detalii pe studentulanului.ro.