Evenimente : Spectacole

Cum se face

Cum se face, miercuri, 28 septembrie 2016, de la ora 20:30, la Bordello’s Mulanruj Dining Theatre.

Cum se face – regia Octavian Strunila.
Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste!

Octavian Strunila, cunoscut publicului pentru piesele de teatru, filmele și serialele TV în care a avut roluri remarcabile, dar recent și pentru participarea la Ferma Vedetelor, aduce la voi in oras piesa de teatru “Cum Se Face”.

Spectacolul – scris și regizat de Octavian Strunilă – este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.
În distribuție, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Anca Dumitra – cunoscută de public și ca Gianina din „Las Fierbinți, Delia Ioana Nartea,Alexandru Conovaru și Paul Ipate cunoscut datorită rolului din serialul „O săptămână nebună” și continuarea seriei „O altă săptămână nebună” dar mai ales pentru participarea lui la emisiunea Ferma vedetelor, emisiune a carui castigator a fost.

Accesul publicului in sala se face incepand cu ora 19:30 pana la ora 20:30.
Dupa aceasta ora nu se mai poate intra in sala de spectacol.

Pret bilet 50 lei.
Cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Bordello – sala Mulanruj, la numărul 0765 094 646, în funcție de ordinea sosirii.

Mulanruj Dining Theatre ( str. Selari 9 -11 , Centrul Vechi).