Evenimente : Spectacole

Carte de vizita

Carte de vizita, recital de muzică și poezie, sambata, 12 noiembrie 2016, de la ora 20:00, la Teatrul National I. L. Caragiale, Sala Media.

Regia: Eugen Cristea.

Un recital de actor care vrea să-şi aducă publicul aproape într-un spectacol interactiv, în care cântecul de suflet, Blues-ul, va fi la loc de cinste! Vom asculta şi country, şi piese din repertoriul legendarei trupe Bee Gees, din repertoriul lui Eric Clapton, Frank Sinatra, Serge Lama, iar din vechiul lui ,,Autograf” – un Omagiu Queen, moment muzical de înaltă vibraţie, alături de baladă, proză şi versuri alese anume să ne meargă la inimă. Multe surprize într-o seară dăruită iubirii, pe o Carte de vizită.

„Eu zic că este un spectacol de teatru cu muzică şi poezie, un spectacol interactiv la care publicul poate interveni, şi intervine, un spectacol în care protagonistul trebuie să fie inspirat, să aibă „verbul” la buzunarul de la piept, adică să improvizeze, pentru că publicul este imprevizibil.

… Eugen Cristea face parte din categoria actorilor polivalenţi, fiindcă joacă teatru, film, cântă, dansează, improvizează, compune muzică, acompaniindu-se la chitară şi pian (…) La spectacolul de la Sala Media, am avut sentimentul că-mi retrăiesc tinereţea cu muzica anilor ’70–’80, pe care Eugen Cristea a interpretat-o cu talent, cu inspiraţie şi cu multă tandreţe.

Aş putea să scriu despre fiecare poezie în parte, despre fiecare piesă, dar sintetizez şi afirm că Eugen Cristea a avut tot atâtea voci şi tot atâtea interpretări câte poezii şi piese sunt prezentate pe cartea de vizită a spectacolului”.

Pușa Roth, Revista Teatrala Radio.