Evenimente : Spectacole

… after all

… after all, spectacol de dans dupa un concept de Vava Stefanescu, o productie Centrul National al Dansului Bucuresti CNDB, prezentata la Sala Atelier a Teatrului National I.L. Caragiale TNB Bucuresti.
Corpul [meu] tinde sa fie o arhiva; o arhiva virtuala.
Ce faci cu toate lucrurile astea adunate aici? La un moment dat iti vine sa te scuturi de ele dar nu poti sa le arunci. O schimbare ar fi binevenita.
Se ia un alt corp; i se deschid supapele; se selectioneaza deseurile arhivate; se pun deoparte lucrurile reciclabile; se observa ca au ramas foarte putine; acestea se aseaza cu grija in diferite parti din noul corp (avind o oarecare virsta, ele sint fragile); se pun deoparte visele; doar putine [din ele] se vor dezvolta; se arunca la intimplare in noul corp; se asteapta putin; daca nu se intimpla nimic, este recomandata un pic de rabdare; intre timp se aleg accesoriile; cind totul va fi gata, vom adauga noului corp accesoriile; daca acesta le rejecteaza nu va speriati, este un efect normal, cu unele se va obisnui si le va pastra, altele vor deveni invizibile; cind totul este gata priviti cu atentie; gasiti o rama potrivita la anticariat – e foarte importanta; puneti rezultatul in rama.
Deschideti televizorul si urmariti un desen animat care va place. Vava Stefanescu
… after all
concept: Vava Stefanescu
cu: Carmen Cotofana
scenografie: Adrian Damian
costume: Paul Dunca
video: Irina Stelea
productie Colectiv A in cadrul Festivalului Temps d‘Images
coproducatori: Zamek Ujazdowski (Polonia), Centrul National al Dansului Bucuresti
multumiri: ICR Varsovia
Spectacolul are loc la Sala Atelier a TNB
Pret bilete: 20 de lei / 10 lei redus
Biletele se achizitioneaza de la Casa de Bilete a TNB