Evenimente : Party

M.A.N.D.Y. – Afterparty oficial David Guetta

M.A.N.D.Y. va anima afterparty-ul oficial David Guetta in Kristal Glam Club, vineri, 15 octombrie, de la ora 23.00. Patrick Bodmer si Philipp Jung, aka M.A.N.D.Y., sunt cunoscuti ca DJ, dar atunci cand au timp lucreaza si la numeroase remix-uri. Combina cu talent stiluri diferite si se ocupa de remixuri pentru numerosi artisti pe val, cum ar fi: Roxy Music, The Sugababes, The Knife, Royksopp, Tiefschwarz sau Rex The Dog.

Alaturi de alti doi prieteni, Arno si Walter (Booka Shade, pe care iubitorii genului si-i amintesc de la petrecerile electronice ale Festivalului Peninsula) si de DJ T s-au hotarat sa-si faca si propriul label: Get Physical Records!

Colaborarea cu Booka Shade pentru Body Language le-a adus consacrarea: piesa a devenit un adevarat imn, a fost votata piesa sezonului in Ibiza si piesa anului in DJ Mag. A urmat Body Language Vol. 1 mix CD, premiat cu MIX CD OF THE YEAR in DJ Mag si At The Controls, ales CD OF THE YEAR la RESIDENT ADVISOR UK.
Kristal Glam Club se deschide, in mod obisnuit, la ora 23.00 si petrecerea se intinde pana tarziu, tarziu in dimineata, alaturi de invitatii speciali: M.A.N.D.Y! Asadar, pentru toti cei carora setul lui David Guetta le va deschide apetitul spre o petrecere in plus, berlinezii de la M.A.N.D.Y, care ocupa cu succes un loc fruntas in topurile internationale de muzica electronica, se vor ocupa de atmosfera potrivita.

Participantii la David Guetta intra gratuit la afterparty, pe baza unor bratari distribuite de colaboratorii Kristal Glam Club, la iesirea de la concertul David Guetta de la Romexpo. Cei care nu au bratari vor plati 20 de lei, daca intra in club pana la miezul noptii, si 40 de lei dupa.
Biletele pentru concertul David Guetta pot fi achizitionate in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange si Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si pe www.eventim.ro. Pretul unui bilet este de 110 lei pana in data de 15 octombrie, la ora 14, iar la Romexpo un tichet va costa 135 de lei si poate fi achizitionat incepand cu ora15. Biletul asigura accesul in incinta Romexpo o singura data.