Evenimente : Concerte

Free Riders End of Season 2016

Free Riders End of Season 2016, sambata, 22 octombrie, de la ora 19:00, la Quantic Club.

A mai trecut un sezon. Cu bune, cu rele. Suntem in șa, am fost și vom rămâne, indiferent de probleme, tot acolo, cu mustangii sub noi. Mergem spre nicaieri, niciunde, cu vantul ce ne sapa, cu fiecare sezon ce trece, urme mai adanci pe chip. Ni se adancesc ridurile, ne privim in ochi unii pe ceilalti si realizam ca imbatranim. Impreuna. Ii plangem pe cei ce nu mai sunt, inchinam mereu un pahar pentru ei. Ii luam sub aripa noastra pe cei tineri si ii invatam povestile nescrise ale motociclismului. Suntem toti pe acelasi drum, iar „nicaieriul si niciundele” nostru sunt libertatea, mirosul de ulei, zgomotul cailor putere de sub șa, mirosul de piele sau cauciuc incins, mainile pasagerului ce te cuprind cu incredere, salutul pe care-l oferi si il primesti cand intalnesti un frate.
Pe 22 octombrie, frati motociclisti, si nu numai, va asteptam in Quantic, de la ora 19:00, sa depanam povestile sezonului ce se incheie, sa facem planuri pentru urmatorul, sa bem, sa petrecem, sa ne distram. Pentru ca suntem o familie al naibii de frumoasa. Cea a iubitorilor de doua roti!

Si nu va lipsi nici binecunoscutul concert, ca sa ne simtim si mai bine. Pe scena vor fi bunii nostri prieteni Valentin Stefan (DOAR ATâT), Adenium si BLADE Strings.

Va asteptam cu drag.
Respect! Live Free, Ride Free!

Intrarea, evident, este libera!