Evenimente : Party

All adidas party

Adidas marcheaza debutul campaniei globale “all adidas” in cadrul unei petreceri neconventionale, unde toti pasionatii de skate, biking, streedance, fashion si muzica sunt asteptati sa ia parte la o seara plina de energie pe muzica lui Grasu XXL, Bitza si Suie Paparude.
Evenimentul are loc joi, 24 martie 2011 in Hala Automatica din Bucuresti. Hala Automatica se transforma intr-un loc energizant si plin de culoare, unde vor avea loc demonstratii de skate, BMX, freestyle fotbal si baschet, fingerboard si hacky sack, iar cei mai buni dansatori vor impresiona prin show-uri de street dance si break dance.
Incepand cu ora 19:30, MC Shurubel si DJ Raoul vor da startul petrecerii “all adidas party”, iar seara va continua cu trei concerte electrizante sustinute de Grasu XXL, Bitza si Suie Paparude.
Odata cu lansarea celei mai mari campanii din istoria brand-ului, adidas aduce de pe terenurile de fotbal si baschet, de pe catwalk si stadioane, din orice colt al orasului, pasiunile fiecaruia si ofera tuturor ocazia perfecta de a le impartasi alaturi de o lume intreaga.
Pentru cei care sunt la curent cu ultimele tendinte in materie de moda, adidas le pregateste un moment inedit de fashion, de unde isi vor putea gasi sursa de inspiratie din prezentarea uneia dintre colectiile adidas.
Campania "all adidas” se desfaşoara pe parcursul anului 2011 intr-un mix de contexte, de la sport la muzica, lifestyle sau moda, cu elemente diferite prezentate pe parcursul acestui an. Campania a inceput printr-un teaser inaintea lansarii oficiale de pe 16 martie.
Click pentru party-urile din aceasta saptamana.