Evenimente : Party

ADULT NIGHTCLUB 2

ADULT NIGHTCLUB 2, vineri, 22 aprilie 2016, de la ora 23:00, la Madame Pogany.

Numele meu este Modelul. Descrierea acestui eveniment o reprezinta gandurile mele, simt nevoia unei comunicari directe si personale.

Cum am tot spus, Adult Central nu este noul Pornhub, cu toate ca jur ca in timp ce pun eu muzica lumea se uda. Este casa mea de discuri cu radacini adanci in underground-ul anilor 90, cand techno, garage, chicago house si uk bass/rave co-existau intr-o armonie cvasi-perfecta. Radacinile astea le-am altoit cu un sound extrem de actual si cu cea mai onesta dorinta de a distra lumea la club, cu zambetul pe buze, cu muschii incordati, asa cum m-ai vazut de n ori facand la pupitru.

Adult Nightclub este locul unde nu vei avea alta sansa decat sa te expui, sa te dai mare, si sa dai din solduri. Daca nu dai din solduri, you’re not doing it right, si poate ai nevoie de meditatii – le poti lua de pe soundcloud-ul meu. Nu trebuie sa vii cunoscator, dar in mod sigur prefer sa vii deschis si cu zambetul pe buze. Adult Central este exact ce ai nevoie: energie, culoare, vibratie, vitalitate si onestitate!

Daca vrei niste name-dropping si marketing, afla ca Sven Vaeth, James Zabiela, Josh Wink, Dusky, Laurent Garnier, Reboot, DJ Hell, Ministry of Sound imi pun/licentiaza piesele. Daca te ajuta asta sa iei o decizie, fair enough. Poate la party o sa intelegi si o sa simti si de ce.

Ne vedem pe ringul de dans! KEEP ON ROCKING !!!

Suport artist 10 lei.