Evenimente : Filme

Vremuri Intunecate / The Darkest Hour – 3D

Filmul Vremuri Intunecate / The Darkest Hour – 3D, un thriller/horror SF regizat de Chris Gorak, din 13 ianuarie, la cinema.
Cinci tineri sosesc in capitala Rusiei pentru a petrece o vacanta de vis. Dupa ce isi petrec cateva zile vizitand punctele de atractie si frecventand cluburile de noapte, cele doua fete si cei trei baieti se trezesc blocati intr-un oras invadat de o specie extraterestra malefica, care dezintegreaza oameni si animale si care devoreaza toate sursele de energie electrica.

Informatiile transmise in buletinele de stiri de la posturile nationale si internationale de televiziune demonstreaza faptul ca Moscova nu este singurul oras de pe Glob care a cazut victima atacului extraterestrilor ce nu pot fi vazuti cu ochiul liber de catre oameni, Parisul, Londra, Tokyo si New York-ul fiind de asemenea decimate de specia de origine necunoscuta de pe alta planeta. Remarcand faptul ca extraterestrii pot fi identificati de ochiul uman cu ajutorul unor surse de electricitate, cei cinci tineri curajosi se mobilizeaza, intra in posesia unor arme de ultima generatie si lupta cu invadatorii din spatiu pentru a supravetui si pentru a salva umanitatea de la exterminare.