Evenimente : Filme

Vei Intalni Strainul Din Visele Tale / You Will Meet A Tall Dark Stranger

In comedia romantica Vei intalni strainul din visele tale / You Will Meet A Tall Dark Stranger, un film de Woody Allen, cu Naomi Watts, Antonio Banderas si Anthony Hopkins, doua cupluri casatorite de varste diferite se lupta sa isi rezolve problemele sentimentale si sa gaseasca fericirea in bratele altor persoane decat partenerii lor de viata. Click pentru Galeria Foto.
Doua cupluri casatorite, Alfie (Anthony Hopkins) si Helena (Gemma Jones), si fiica lor Sally (Naomi Watts), impreuna cu sotul ei Roy (Josh Brolin) trec prin acel moment din viata cand simt ca trebuie sa rezolve probleme vechi si mocnite, care acum dau in clocot.
Alfie isi pierde mintile cand o intalneste pe Charmaine (Lucy Punch), o fata de consumatie aflata la vanatoare de sot bogat; asa ca isi paraseste sotia si ii anunta pe toti ca se va casatori cu cea care e mult mai tanara decat el.
Helena, dupa ce incearca sa se sinucida si apoi sa mearga la pishiatru, devine obsedata de aiurelile unei ghicitoare care i-a prezis ca ii va iesi in cale un strain atragator, brunet si inalt. Asa ca, atunci cand il cunoaste pe Jonathan (Roger Ashton-Griffiths), proprietarul unei librarii cu carti oculte, chiar daca acesta nu e nici inalt si nici brunet, macar e strain, asa ca incepe sa petreaca mult timp in compania lui.
Sally face o pasiune pentru Greg (Antonio Banderas), seful galeriei unde lucra, iar Roy, romancier incapabil sa egaleze succesul primul sau roman, este si el in deriva si se indragosteste de o frumoasa necunoscuta, Dia (Freida Pinto) .
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.