Evenimente : Filme

Ursul Yogi 3D / Yogi Bear 3D

In comedia Ursul Yogi 3D / Yogi Bear 3D, un desen animat plin de aventuri, cu vocea lui Justin Timberlake si Anna Faris, Yogi pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura cosurile cu mancare aduse de turistii veniti la picnic in parcul Jellystone. Mai istet decat ursii de rand, el este permanent cu un pas inaintea padurarului Smith si ii da acestuia mari batai de cap.
Yogi (voce: Dan Aykroyd), cel mai indragit hot de cosuri de picnic din Parcul Jellystone, alaturi de prietenul sau cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), se aliaza cu padurarul Smith (Tom Cavanagh) si Rachel (Anna Faris), noua lor prietena, pentru a-l opri pe primar. Acesta se hotaraste sa vanda rezervatia pentru a acoperi pierderile bugetului local.
Cum Brown nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si duce planul la bun sfarsit, cei patru incearca sa salveze parcul, singurul camin pe care l-au avut vreodata.
Bazat pe celebrele personaje de desene animate create de Hanna-Barbera, filmul Ursul Yogi combina tehnica live-action cu animatia si tehnologia 3D de ultima generatie.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.