Evenimente : Filme

Sunt un mic ticalos / Despicable Me 3D (SUA, 2010)

Filmul de desene animate Sunt un mic ticalos / Despicable Me, comedie de familie cu vocile lui Steve Carell si Russell Brand.
Intr-o suburbie fericita inconjurata de gardulete albe si tufe de trandafiri se afla o casa neagra care zace in mijlocul unei peluze paraginite. Aceasta casa ascunde un secret teribil, nestiut si nebanuit de nimeni din vecini. Inconjurat de o armata de minioni, maleficul Gru (voce – Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proportii astronomice. O sa fure luna! (da, luna!!).

Gru are o placere deosebita sa comita tot felul de ticalosii. Inarmat cu un arsenal de raze care micsoreaza, ingheata, si ajutat de o flota de vehicule de razboi in stare permanenta de alerta, Gru secera tot ce-i sta in drum. Asta pana in ziua in care da piept cu vointa uriasa a trei fetite orfane care se uita la el si vad ceea ce nu mai vazuse nimeni: un potential tata!
Cel mai malefic raufacator din lume a dat peste cea mai mare provocare din viata lui: trei fetite pe nume Margo, Edith si Agnes.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.