Evenimente : Filme

Spy Kids: Safirul Timpului / Spy Kids: All The Time In The World (4D Aromascope)

Filmul SPY KIDS 4D: SAFIRUL TIMPULUI / Spy Kids: All The Time In The World, o productie Dimension Films si Troublemaker Studios, in regia lui Robert Rodriguez, cu Jessica Alba, Joel McHale, Alexa Vega, Daryl Sabara, Rowan Blanchard, Mason Cook, Ricky Gervais si Jeremy Piven. In cinema din 4 noiembrie, disponibil in format 2D, 3D si 4D Aromascope.
La prima vedere, Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba) are tot ce-si doreste: e maritata cu un faimos reporter TV, specializat in vinatoarea de spioni, are un bebelus cu acesta, dar si doi copii gemeni vitregi, foarte isteti. Insa realitatea e cu totul alta: gemenii sint foarte refractari si nu rateaza nici o ocazie ca sa-i arate mamei lor vitrege ca nu o vor prin preajma, Rebecca (Rowan Blanchard) si Cecil (Mason Cook) punind in permanenta la grea incercare talenul matern al Marissei.
Dar cind maniacul Paznic al Timpului (Jeremy Piven), ameninta sa preia controlul asupra planetei, lumea Marissei se intoarce pe dos. E rechemata la datorie de catre seful OSS, sediu al celor mai mari spioni, acolo unde fusese creata defuncta divizie Spy Kids. Pentru ca Apocalipsa se apropie cu pasi repezi, Rebecca si Cecil intra si ei in actiune si afla cu stupoare ca mama lor vitrega a fost cu ceva vreme in urma un superspion, asa ca trebuie sa lase sicanele deoparte si sa se bazeze pe flerul ei. Cu un mic ajutor din partea fostilor Spy Kids, Carmen (Alex Verga) si Juni Cortez (Daryl Sabara), dar si cu niste gadgeturi uluitoare, au sanse sa salveze lumea si poate si sa aduca armonia in propria familie.