Evenimente : Filme

Spargatorul de nuci 3D / The Nutcracker in 3D

Filmul fantastic pentru familie Spargatorul de nuci 3D / The Nutcracker in 3D, regizat de Andrei Konchalovsky, cu John Turturro, povestea clasica despre lupta dintre bine si rau. In noaptea de Craciun, Spargatorul de nuci se trezeste la viata si o poarta pe Mary in regatul lui magic, in care zanele, dulciurile si jucariile sunt insufletite. Click pentru Galerie Foto.
Mary (Elle Fanning), o fetita de 9 ani, se plictiseste in frumosul oras Viena. In ajunul sarbatorilor de iarna insa, lucrurile incep sa se inveseleasca odata cu sosirea unchiului sau iubit, Albert (Nathan Lane), care ii aduce un dar nepretuit: un spargator de nuci fermecat.

Fetita, fascinata de lumea de vis, se trezeste repede din feerie cand afla ca taramul fermecat este in pericol, fiind amenintat de legile tiranice impuse de Regele Soarecilor (John Turturro) si diabolica sa mama (Frances de la Tour). Cand Spargatorul de nuci este rapit, Mary si noii sai aliati sunt nevoiti sa afle cat mai repede secretul Regelui Soarecilor pentru a putea salva imparatia magica si pe iubitul lor prieten.
Konchalovsky a fost extrem de pasionat de acest proiect, dorinta lui de a-l aduce pe marile ecrane nedandu-i pace in ultimii 20 de ani.

The nutcracker in 3D este o noua adaptare cinematografica a celebrei piese de balet cu acelasi nume, compusa de Piotr Ilici Ceaikovski.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.