Evenimente : Filme

Scufita Rosie / Red Riding Hood

Thriller-ul dramatic Scufita Rosie / Red Riding Hood, un film cu Amanda Seyfried in care Valerie si Peter, decisi sa nu renunte la iubirea lor, planuiesc sa fuga in lume, mai ales ca linistea satului este amenintata de un varcolac. Click pentru Galeria Foto.
Valerie (Amanda Seyfried) este o tanara atragatoare curtata de doi barbati. Desi tine la proscrisul Peter (Shiloh Fernandez), Valerie este fortata de catre parintii ei sa se casatoreasca cu Henry (Max Irons), unul dintre cei mai instariti oameni din sat.
De foarte multi ani, locuitorii satului medieval in care se desfasoara actiunea sunt terorizati de catre un varcolac, care traieste in padurea intunecoasa ce inconjoara localitatea si ataca ori de cate ori este luna plina. Satenii ofereau lunar varcolacului animale pentru sacrificiu, dar in perioada cu luna plina acesta obisnuia sa omoare cate un om, de aceasta data fiind vorba chiar de sora lui Valerie.
Hotarati sa se razbune, satenii il cheama in ajutor pe parintele Solomon (Gary Oldman), un renumit vanator de varcolaci. Venirea acestuia va crea insa panica, pentru ca un lucru e clar: varcolacul poate fi oricare dintre ei, chiar unul dintre barbatii de care Valerie este legata.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.