Evenimente : Filme

Scott Pilgrim Impotriva Tuturor / Scott Pilgrim vs. the World

Filmul Scott Pilgrim Impotriva Tuturor / Scott Pilgrim vs. the World, comedie de actiune regizata de Edgar Wright, cu Michael Cera, inspirat de benzile desenate ale lui Bryan Lee O’Malley.
Faceti cunostinta cu simpaticul somer Scott Pilgrim (Michael Cera). Basist in trupa Sex Bob-bomb, tanarul de 22 de ani tocmai a intalnit-o pe fata din visele lui… Ce trebuie sa faca Scott Pilgrim ca sa castige inima Ramonei Flowers (Mary Elizabeth Winstead)? Regizorul Edgar Wright (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) ne spune povestea extraordinara a luptei unui romantic pentru a cuceri iubirea unei fete.

Scott Pilgrim nu a avut niciodata probleme sa-si gaseasca o iubita. Dificil i-a fost sa scape de ele. De la fata care i-a frant inima – si care acum s-a intors in oras – pana la fata care da acum buzna in viata lui, Ramona, dragostea nu a fost niciodata pentru Scott Pilgrim o lupta prea usoara. Dar, de data aceasta, noua sa idila il obliga sa infrunte obstacole cu care el nu prea era obisnuit: un sir intreg de fosti iubiti, unul mai diabolic decat celalalt, care incearca sa il impiedice sa fie impreuna cu Ramona si care vor sa-l scoata din cursa.

Fiindca Scott e tot mai indragostit de Ramona, se vede nevoit sa faca fata atacurilor “fostilor”, de la skateboarderi diabolici, pana la rockeri vegetarieni fanatici si gemeni identici malefici. Spera sa-i invinga pe toti, cucerind iubirea fetei inainte ca jocul sa ia sfarsit.

***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.