Evenimente : Filme

Oldies but Goldies: Festival de filme clasice la Cinema Glendale Studio

Festivalul de filme clasice Oldies but Goldies de la Cinema Glendale Studio va avea loc in perioada 21-27 ianuarie. Festivalul se afla la prima sa editie si se adreseaza tuturor celor ce au visat vreodata ca pot vedea pe marile ecrane capodopere ce au marcat istoria cinematografiei.
Click pentru programul festivalului.
Timp de o saptamana, iubitorii de filme de colectie au ocazia sa intre in atmosfera incarcata de magie a acelor timpuri si sa revada cele mai iubite filme pe marile ecrane.
Festivalul a fost organizat la cererea spectatorilor ce si-au dorit sa traiasca cu nostalgie povestea de dragoste din filmul de colectie Pe aripile vantului sau sa rada pe saturate alaturi de Cary Grant in una din cele mai mari comedii ale tuturor timpurilor: Arsenic si dantela veche.
Seara de seara, atat cei tineri ce nu au avut pana in prezent ocazia de a vedea astfel de filme la cinema, cat si cei mai putin tineri care isi amintesc cu nostalgie de acele momente, vor avea posibilitatea sa vizioneze mai multe pelicule reprezentative pentru istoria cinematografiei ce vor rula la Cinematograful Glendale Studio.
Locatia ce va gazdui acest festival ofera un cadru special pentru vizionarea acestor pelicule, intregind atmosfera de legenda creata de aceste filme. Pentru a face cat mai placuta asteptarea inceperii proiectiei, a fost amenajata o cafenea la intrarea in cinematograf, unde spectatorii sunt tratati cu ceaiuri de diverse sortimente din partea casei. In plus, spectatorii cinematografului Glendale beneficiaza de popcorn gratuit nelimitat in fiecare zi.
Pretul biletului este de 10 lei iar cei ce aleg sa isi petreaca seara de vineri la Glendale Studio beneficiaza de o oferta speciala: 2 bilete la pret de 1.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.