Evenimente : Filme

Muzica in sange (Romania-Franta, 2010)

“Lele”, un baiat de 11 ani, noua stea a manelelor va aparea alaturi de Andi Vasluianu si Dorotheea Petre dar si de producatorul sau Dan Bursuc in "Muzica in sange", scurtmetrajul regizat de Alexandru Mavrodineanu.
Filmul a fost selecționat in Competitia Internationala a Festivalului de film de scurt metraj Clermont Ferrand de anul acesta, una dintre cele mai importante competitii mondiale de filme scurte, supranumit si Cannes-ul scurt metrajului.
Aparitiile inedite ale lui Lele si Dan Bursuc sunt legate de subiectul muzical al filmului. O parte din filmari au fost realizate chiar in casa lui Bursuc.

Noaptea, Petre e paznic la un garaj de autobuze de la marginea Bucurestiului, iar ziua se ocupa de fiul sau Robert, despre care crede ca e talentat si ca are muzica in sange. El obtine o auditie la un faimos producator de manele (Dan Bursuc) care a lansat cu succes carierele unor copii. La auditie tatal si fiul sunt aproape de visul lor. Lucrurile nu merg asa cum se asteptau dar cateodata, insa, fericirea vine de la lucruri mai aproape de noi. Pe drumul spre casa Petre descopera ca fiul sau are cu adevarat muzica in sange.