Evenimente : Filme

Matinal cu scandal / Morning Glory

In comedia romantica Matinal cu scandal / Morning Glory, un film cu Harrison Ford, o tanara si ambitioasa producatoare de televiziune trebuie sa gaseasca solutii pentru a-si salva matinalul, cariera, reputatia si idila cu seful ei. Click pentru Galeria Foto.
Becky Fuller (Rachel McAdams), o producatoare de televiziune pasionata de meseria ei, este concediata si ajunge sa lucreze pentru emisiunea Daybreak, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audienta. Ambitioasa din fire, Becky isi pune in minte sa revigoreze emisiunea, asa ca gaseste solutia pe care ea o crede ideala: sa-l aduca pe legendarul prezentator Mike Pomeroy (Harrison Ford).
Din nefericire, infumuratul Pomeroy refuza cu incapatanare sa prezinte stiri pe care le considera sub nivelul lui – barfe despre vedete, vremea, moda, si altele asemenea… Ca si cum asta nu era de ajuns, nu vrea deloc sa lucreze cu colega lui de studio, Colleen Peck (Diane Keaton), o fosta regina a frumusetii si prezentatoare-vedeta de emisiuni matinale, care acum e mai mult decat fericita ca i s-au alocat calupurile de stiri.

Pe masura ce Mike si Colleen isi duc rafuiala personala, mai intai in culise, pentru a izbucni apoi in fata camerelor de filmat, Becky se lupta sa nu i se destrame idila pe care tocmai a infiripat-o cu colegul sau producator, Adam Bennett (Patrick Wilson).
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.