Evenimente : Filme

Lebada neagra / Black Swan

In thriller-ul Black Swan, un film dramatic, Natalie Portman este o balerina din New York care intra in competitie pentru rolul Lebedei Albe din baletul Lacul Lebedelor, pentru care se potriveste perfect. Ea primeste insa rolul Lebedei Nebre si trebuie sa isi exploreze latura intunecata. Click pentru Galeria Foto.
Talentul, ambitia si devotamentul fata de arta pe care o practica o indreptatesc pe Nina (Natalie Portman) sa aspire la statutul de prima-balerina in spectacolul Lacul Lebedelor ce urmeaza sa deschida noua stagiune. Insa ea are o adversara in competitie: o noua dansatoare pe nume Lily (Mila Kunis) care reuseste sa il impresioneze pe directorul artistic.
Ninei i se potriveste de minune White Swan – ce reprezinta inocenta si gratie, iar Lily este insasi intruchiparea Black Swan – care reprezinta viclenia si senzualitatea. Cu toate acestea, Nina este nevoita sa isi exploreze latura intunecata si sa isi scoata la suprafata sexualitatea reprimata pentru a se mula pe rolul Lebedei Negre.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.