Evenimente : Filme

Justitie pe cont propriu / Seeking Justice

Filmul Justitie Pe Cont Propriu / Seeking Justice, un thriller de actiune regizat de Roger Donaldson, cu Nicolas Cage, din 6 ianuarie, la cinema.

Will Gerard (Nicolas Cage) e un profesor de engleza pasionat de meseria lui, fericit in casnicia lui cu Laura (January Jones), o muziciana de succes. Cei doi se bucura de viata lor linistita, cu concerte, barbeque in gradina casei si, mai ales, de pasiunea lui Will, partidele de sah cu directorul scolii (Harold Perrineau). Dar totul se schimba intr-o noapte, cind Laura e atacata violent pe drumul de intoarcere de la studioul unde avusese repetitii. Batuta si violata, Laura e acum inconstienta in spital; in timp ce Will asteapta cu infrigurare orice semn de imbunatatire a situatiei ei, e abordat de un individ foarte prezentabil (Guy Pierce), care ii face oferta de a-si gasi dreptatea imediat, fara a mai trece prin chinurile si suferintele unui proces. Will trebuie sa decida pe loc, asa ca nu sta pe ginduri si accepta sa intre intr-o organizatie de justitiari pe cont propriu, ale caror actiuni sunt pe cit de periculoase, pe atit de infricosatoare.

JUSTITIE PE CONT PROPRIU (Seeking Justice) ii are in fruntea distributiei pe Nicolas Cage, January Jones (“Mad Men”), Guy Pearce (“Hurt Locker,” “The Road,” “Memento”), Harold Perrineau (“Lost,” “28 Weeks Later”) si Jennifer Carpenter (“Dexter,” “The Exorcism of Emily Rose.”)
Regia ii apartine lui Roger Donaldson (“The Bank Job,” “World’s Fastest Indian,” “Thirteen Days”), dupa un scenariu original de Robert Tannen. Producatorii filmului sint James Stern (“An Education”) si Ram Bergman (“Brothers Bloom,” “Brick”) de la Endgame Entertainment, si Tobey Maguire si Jenno Topping, de la Maguire Entertainment.