Evenimente : Filme

Justitie la limita legii / The Sweeney

Legendarul detectiv Jack Regan (Ray Winstone) si partenerul sau loial, George Carter (Ben Drew) fac un cuplu de politisti care lupta impotriva criminalitatii cu metode de scoala veche. Inarmati si periculosi, membrii Brigazii „Zburatoare” au felul lor unic de a opera care da fara exceptie rezultate. Cand sunt anuntati de jaful asupra unei banci, iar vechiul dusman al lui Regan scoate din nou capul in lumea interlopa din Londra, detectivul va face orice ca sa rezolve situatia, chiar daca asta inseamna sa nesocoteasca ordinele de la seful sau, Guv (Damian Lewis), un tip cu care nu se glumeste.
Justitie la limita legii este un thriller plin de adrenalina regizat de Nick Love (Outlaw) dupa un scenariu scris de John Hodge (Trainspotting), laureat cu BAFTA, si care are o distributie care ii mai include si pe Hayley Atwell (Captain America) si Steven Mackintosh (Underworld: The Rise of the Lycans).
Inspirat de serialul de televiziune produs de ITV, cu titlul THE SWEENEY, filmul aduce pe marile ecrane o viziune moderna asupra membrilor brigazii londoneze de politie care poarta numele de “Flying Squad”.