Evenimente : Filme

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

Filmul fantastic Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I, o pelicula IMAX plina de mister si actiune, ecranizarea primei jumatati a ultimei carti cu Harry Potter. Harry, Ron si Hermonie pleaca in cautarea celor 7 lucruri in care Voldemort si-a ascus sufletul, si care trebuie distruse pentru a-l putea anihila. Click pentru Galerie Foto.

Harry nu stie nici cum arata nici cum se pot distruge, dar Dumbledore este sigur ca aceasta este singura modalitate de a scapa de Lord Voldemort. Datorita cuceririi ministerului magiei de catre adeptii Lordului Voldemort (Death Eaters), cei trei eroi sunt fugari in aceasta parte fiind considerati in afara legii, fiind stabilita o recompensa pentru cei care aduc informatii care ajuta la prinderea lor.

Nimeni, cu exceptia lui Voldemort, nu are voie sa il ucida pe Harry, lordul Intunericului dorind sa o faca personal. Datorita legaturii pe care mintea lui Harry o pastreaza cu cea a lui Vodlemort, Harry afla ca acesta doreste sa gaseasca o anumita bagheta, si cand cerceteaza mai multe despre aceasta afla de cele trei crucufixuri ale mortii care el crede ca il pot ajuta impotriva lui Voldemort.
Daniel Radcliffe va aparea nud de doua ori in Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1, potrivit regizorului David Yates.
Ultimul volum Harry Potter – The Deathly Hallows, va fi ecranizat in doua lungmetraje. Primul va fi lansat in noiembrie 2010, iar cel de-al doilea in vara anului 2011.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.