Evenimente : Filme

Furios si iute in viteza a 5-a / Fast & Furious 5

In thriller-ul Furios si iute in viteza a 5-a / Fast & Furious 5, Vin Diesel si Paul Walker conduc o echipa formata din toate starurile care au jucat in filmele anterioare ale francizei cladite pe viteza – Fast Five. Click pentru Galeria Foto.
In al cincilea film al seriei, fostul politist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipa cu fostul puscarias Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealalta a legii. Dwayne Johnson se alatura unei echipe de actori formata din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon si Don Omar pentru o cursa nebuna cu miza suprema.
De cand Brian si Mia Toretto (Brewster) l-au ajuta pe Dom sa evadeze de sub custodie, au trecut multe granite pentru a scapa de autoritati. Ascunsi acum intr-un colt din Rio de Janeiro, cei trei trebuie sa dea o ultima lovitura pentru a-si putea recapata libertatea. Isi aduna echipa lor de piloti de elita si sunt constienti ca au o singura sansa pentru a fi liberi odata pentru totdeauna: sa-l infrunte pe omul de afaceri corupt care ii vrea morti.
Dar acesta nu e singurul care ii vaneaza. Agentul federal Luke Hobbs (Johnson), un tip dur si inflexibil, nu-si rateaza niciodata tintele. Cand primeste misiunea sa dea de urma lui Dom si Brian, isi aduna echipa si lanseaza artileria grea pentru a-i captura. Dar isi va da seama curand ca, in conditii dificile e greu sa-i mai deosebesti pe cei buni de cei rai. Asa ca va fi nevoit sa se bazeze numai si numai pe instinctele sale pentru a-si incolti prada…inainte ca altcineva sa o doboare inaintea lui.
Vezi si Furios si iute 4: Piese originale / Fast and Furious 4.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.