Evenimente : Filme

Fata taiata in doua / La fille coupee en deux

Thriller-ul dramatic Fata taiata in doua / La fille coupee en deux, un film in care o tanara femeie (Ludivine Sagnier) ii face pe toti din jurul ei sa se indragosteasca de ea, datorita exuberantei si veseliei sale. Ea se indragosteste de un celebru scriitor (Francois Berleand), dar este atrasa si de un dezechilibrat mostenitor al unui trust international (Benoit Magimel). Click pentru Galerie Foto.
In ciuda succesului pe care Gabrielle il inregistreaza in televiziune, ea prefera intimitatea in locul carierei si astfel inca locuieste in casa copilariei impreuna cu mama sa. In timpul serviciului face cunostinta cu scriitorul, pe nume Charles Saint-Denis si instantaneu amandoi simt o puternica legatura la mijloc. Cei doi continua sa se tachineze, spre supararea tanarului Paul care nu-l are la inima pe scriitor si vrea neaparat sa o cuceareasca pe Gabrielle.
Prezentatoarea incepe sa aiba dubii in legatura cu intentiile ambilor pretendenti si e astfel pusa intr-o situatie delicata in care trebuie sa aleaga barbatul alaturi de care vrea sa-si petreaca viata.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.