Evenimente : Filme

Fabrica de scurt metraje, editia a doua

Fabrica de Scurt Metraje revine in februarie cu noi titluri premiate la cele mai prestigioase festivaluri din lume: Clermont Ferrand, Oscar, Cannes sau Berlin. Club Fabrica va invita Marti 23 februarie 2010 pentru a lua parte la o noua seara premianta romano-spaniola. Printe titluri veti regasi Maquina lui Gabe Ibáñez, La guerra in regia lui Luis Berdejo si a lui Jorge Dorado, sau Eramos Pocos, nominalizat pentru cel mai bun film de scurt metraj la USA Academy Awards. Va veti putea delecta in cele 2 ore de proiectii si cu filme romanesti premiate peste hotare.
Pentru ca spatiul nu ne permite decat un numar limitat de spectatori, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0729.742.975 pentru rezervari. Pretul unui bilet este de 15 RON.

Pentru ca ne-am obisnuit sa promovam in fiecare luna cate un artist, nu puteam ignora acest lucru nici in februarie. Elis Laia creeaza obiecte decorativ-narative, pictand pe discuri de vinil cu muzica si povesti din anii ’80. Lucrarile sale pot fi vazute pe blogul violetstories.tumblr.com.