Evenimente : Filme

Eroi de sacrificiu 2 / The Expendables 2

Eroii de sacrificiu s-au intors, si de data aceasta nimic nu le mai sta in cale. Continuarea de succes a filmului Expendables/Eroi de sacrificiu ii aduce din nou impreuna pe cei mai tari eroi de actiune ai tuturor timpurilor: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger si multi altii.
Echipa de soc accepta o noua misiune, aparent usoara, dar care duce in scurt timp la moartea unuia dintre ei. Indurerati, mercenarii isi fac o misiune personala din a-i distruge pe ucigasi, intr-un teritoriu ostil si cu toti sortii de izbanda impotriva lor. Insetati de razbunare, ei fac ravagii in randurile inamicilor, reusind in acelasi timp sa captureze trei kilograme de plutoniu, o arma care ar fi putut schimba soarta intregii lumi, iar acesta este doar inceputul iadului pe care il vor dezlantui asupra adversarilor lor.
Din 31 august, MediaPro Distribution aduce in cinematografele din Romania cel mai exploziv film al anului: Eroi de Sacrificiu 2.