Evenimente : Filme

Domnisoare de onoare / Bridesmaids

In comedia Domnisoare de onoare / Bridesmaids, Kristen Wiig este Annie, o domnisoara de onoare a carei viata o ia razna din momentul in care, impreuna cu o gasca de domnisoare de onoare una mai traznita decat alta (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey si Ellie Kemper), trebuie s-o conduca la altar pe cea mai buna prietena a ei, Lillian (Maya Rudolph).
Click pentru Galeria Foto.
Viata lui Annie e un dezastru. Cand afla ca prietena ei de viata s-a logodit si se va casatori, ii e clar ca ea trebuie sa-i fie domnisoara de onoare. Desi falita atât in dragoste, cat si financiar, Annie nu tine cont de nimic si se arunca in tot felul de ritualuri pe cat de scumpe, pe atat de extravagante.
Are doar o singura sansa sa faca totul perfect, asa ca e decisa sa le arate si viitoarei mirese, dar si celorlalte domnisoare de onoare cat de departe se poate merge pentru cineva la care tii foarte mult.
In primavara lui 2011, Universal Picture, impreuna cu producatorul Judd Apatow (Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin) va invita sa va distrati cu o noua comedie: Bridesmaids.
Premiera: 13 mai 2011.
***
Click pentru programul filmelor din aceasta saptamana.