Evenimente : Filme

Dansul dragostei 3D / Step Up 3D

In filmul muzical Dansul dragostei 3D / Step Up 3D, o drama romantica, al treilea film din franciza Step Up, universul intens al street dance-ului new yorkez prinde viata si se metamorfozeaza complet, o noua creatie 3D exploziva.
Povestea il urmareste pe Luke pe diversele scene clandestine de dans din Nw York, in cautarea de noi talente pentru a intregi trupa si pentru a-i ajuta sa castige campionatul. Intr-un final, gaseste doi dansatori potriviti: Natalie, o dansatoare de street dance invaluita in mister si Moose, personaj secundar in Step Up 2 – The Streets.
Cu cei mai buni dansatori din lume, o coloana sonora cu cele mai noi hituri: Flo Rida (feat. David Guetta), Trey Songz, Laza Morgan, Estelle (feat. Kardinal Offishall) si o poveste de dragoste pasionala, Step Up 3D face senzatie pe marile ecrane cu cele mai spectaculoase efecte 3D.
Daca pana acum filmele Step Up te faceau sa simti ca privesti cea mai tare petrecere, in care toata lumea danseaza, acum, gratie tehnologiei digitale 3D, vei simti ca esti parte din actiune.
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.