Evenimente : Filme

Daca as fi… tu? / The Change Up

Ryan Reynolds si Jason Bateman sunt starurile comediei Daca as fi… tu? / The Change-Up, regizata de David Dobkin (Wedding Crashers), dupa un scenariu de Jon Lucas & Scott Moore (The Hangover), filmul fiind produs de Neal Moritz (Fast & Furious, Click). Este un film care ia povestea clasica a unui schimb de corpuri, o leaga strasnic si o arunca de pe stanca, pentru a ne oferi o comedie originala si o perspectiva cu totul proaspata.

Mitch (Reynolds) si Dave (Bateman) au crescut impreuna si erau de nedespartit, dar, de niste ani buni viata i-a dus pe cai separate. In timp ce Dave este un avocat epuizat de munca, de sotie si de cei trei copii, Mitch e un celibatar, mai tot timpul somer, complet nematurizat, caruia nu i-a placut niciodata sa-si asume vreo responsabilitate. In ochii lui Mitch, Dave are tot ce-si doreste: o sotie frumoasa, pe Jamie (Leslie Mann), niste copii care-l adora si un job extrem de bine platit intr-o prestigioasa firma de avocatura. Pentru David, viata lui Mitch, fara niciun stres si fara nicio obligatie, e doar un vis.

Dupa ce ies la o bauta intr-o seara, Mitch si Dave au parte de experienta vietii lor: a doua zi se trezesc ca au facut schimb de… corpuri! Mitch e acum Dave, iar Dave e Mitch. Sa tot aiba de ce sa se sperie de moarte!

Desi acum fiecare a scapat de rutina lui de zi cu zi, cei doi descopera rapid ca viata celuilalt nu e nicicum asa de roz precum si-o imagina. Ca si cum asta nu era de ajuns, noua lor existenta se complica si mai mult cu “ajutorul” atragatoarei asociate a lui Dave, Sabrina (Olivia Wilde), dar si al tatalui lui Mitch (Alan Arkin), de care acesta se indepartase de ceva timp. Pentru ca timpul trece, Mitch si Dave trec prin cele mai comice chinuri in eforturile lor de a nu-si distruge reciproc viata si au un singur scop: sa gaseasca cat mai rapid un mod in care sa-si recapete viata dinainte.