Evenimente : Eveniment Online

Transilvania Jazz Festival 2020 – online

Cea de-a 14-a aniversare a evenimentului TRANSILVANIA JAZZ FESTIVAL 2020 este una absolut specială, adaptată vremurilor fără precedent în istorie pe care le trăim.

Dat fiind contextul social actual, organizatorii și-au reunit toate forțele ca să poată împlini, în continuare misiunea, păstrând vie și împărtășind, ca de fiecare dată, cu dumneavoastră, muzica de jazz, simbol etern al libertății de expresie artistică. Pentru prima dată, TRANSILVANIA JAZZ FESTIVAL se desfășoară exclusiv online.

Prin intermediul canalelor de comunicare online ale festivalului – Youtube si Facebook – TJF 2020 va aduce în casele și în inimile dumneavoastră muzicieni de excepție ai jazzului internațional contemporan, prin cele trei ore de live, difuzate în fiecare din serile de 13 și 14 noiembrie. Ediția online a festivalului reunește și aduce în atenția publicului artiști din Marea Britanie, Franța, Italia, Puerto Rico, Germania, Liban, Republica Moldova și România.

Evenimentul este prezentat, ca la câteva din edițiile anterioare desfășurate în sală, acum pe ecran, de cunoscutul profesor și muzicolog de jazz, Virgil Mihaiu.

Accesul la linkurile de streaming este gratuit.