Evenimente : Concerte

Seara Mexicana Tea si Coffee Festival

Seara Mexicana Tea si Coffee Festival, sambata, 29 octombrie 2016, de la ora 19:00, la Cafe Verona.

Tea&Coffee Festival a fost mereu despre descoperiri: o aromă nouă de cafea cu care să îți începi ziua, savoarea unui ceai pe care nu l-ai mai gustat, care te poartă departe sau cultura unei țări pe care ai vrea de mult să o vizitezi și despre care îți dăm câteva idei.

O să descoperim împreună Mexicul la prima seară dedicată lui din toată istoria festivalului, în toată gloria unei fiesta de Dia de los Muertos, căci ne vedem chiar de Halloween-ul lor, sâmbătă, pe 29 octombrie.

Vă aducem un colț de facepainting, să vă puteți transforma în personaje care să întoarcă toate privirile, împletituri Frida style cu Cosanzene, workshop de decorat pinata urmat de tradiționala ploaie de dulciuri și designer’s corner cu accesorii statement colorate și complicate de la Marmotescu și coronițe de la In a State.

Ne cântă și ne încântă Ioana cu ai săi Habanegra piese mexicane reinterpretate într-o manieră moderna şi compozitii mai noi din acelasi spaţiu muzical. „Este un repertoriu variat ca ritmuri, genuri şi stări, asemenea trăirilor şi senzaţiilor pe care le transmite aceasta muzică: de la explozia de bucurie, la emoţie, de la senzualitate, la visare… Si lista e lungă si personală.”, ne spun ei.

Gazdele de la Café Verona ne pregătesc cafea după o rețetă mexicană și meniu special de băuturi, iar noi vă mai pregătim trei concursuri surpriză cu premii, pe care le vom anunța cât de curând.

Nu se fac rezervări iar la mese vă împrietenim noi.
Parteneri: Cafe Verona, Marmotescu, In a State, CHC Handmade.

Prețul unui bilet este de 35 de lei.