Evenimente : Festivaluri

ALDA & Insomniac anunță o nouă dată pentru SAGA Festival – amanat

Cel mai mare festival de muzică electronică din București va avea loc în septembrie

SAGA Festival va avea loc între 11-13 septembrie în parcul Izvor din Capitală. Decizia de a muta festivalul în toamnă, a venit după ce organizatorii au monitorizat îndeaproape situația la nivel global din ultimele săptămâni cu privire la COVID-19. Amânarea evenimentului a fost cea mai bună opțiune, sănătatea și bunăstarea participanților fiind principala prioritate.

Acest eveniment reprezintă un moment special de sărbătorire a unei noi experiențe muzicale, electronic dance, care pătrunde în hub-ul cultural al României. Acest festival absolut inovator – produsul ALDA (AMF) & Insomniac (EDC) – marchează un nou început pentru scena festivalurilor din Europa de Est, cu reprezentații muzicale extraordinare, care vor avea loc de-a lungul a trei zile de sărbătoare. Organizatorii festivalului au menționat că line-up-ul, care va fi anunțat în curând, s-ar putea să fie ușor diferit, din cauza calendarelor artiștilor, însă asigură că lista finală va fi la standardele ridicate ale ALDA și Insomniac. De asemenea, va include și un artist surpriză, care va fi anunțat în perioada următoare.

Această unică experiență de festival se va desfășura în aerul plăcut de vară târzie, cu mult soare și oameni dornici de distracție care vor veni din toate colțurile lumii pentru a savura un moment de neuitat din istoria muzicii electronic dance.

Plin de spectacole vizuale captivante – o mică selecție fiind prezentată, recent, invitaților la “SAGA launch event” – participanții vor fi impresionați de amploarea acestui eveniment. “The story of SAGA” va avea ca scop scrierea unui nou capitol din istoria muzicii electronice, cu povești care vor fi spuse multor generații de acum încolo.

Cu peste 350 de show-uri organizate și peste 30 de brand-uri de evenimente muzicale, vizitate de milioane de participanți din întreaga lume, reputația ALDA în industria muzicii electronice a propulsat acest nume în topul organizatorilor, unde este poziționat alături de gigantul american Insomniac. Cu pasionați de muzică și distracție din întreaga lume, care vor experimenta ediția inaugurală a acestei sărbători muzicale anuale, toate privirile sunt îndreptate acum către evenimentul din luna septembrie. Ești gata să experimentezi începuturile SAGA?


Despre ALDA

ALDA este producător global, dezvoltator de concepte de  eveniment și pentru show-uri de DJ și promoter de muzică electronică, ce are în portofoliul companiei unele dintre cele mai cunoscute evenimente ale industriei muzicale intrernaționale, precum: Armin Only, A State of Trance, Electronic Family, AMF, We Are Connected, New Horizons, and The Flying Dutch. La ADE 2018, ALDA a pornit un parteneriat cu Insomniac pentru ca împreună cele două companii să producă unele dintre cele mai impresionante evenimente muzicale, contribuind la aducerea scenei de electronic dance music mai aproape de public, în cât mai multe țări.

 Despre Insomniac

Insomniac produce unele dintre cele mai inovatoare, complexe și interactive evenimente și festivaluri de muzică din întreaga lume. Sprijinite de cele mai noi tehnologii la nivel de lumini, efecte speciale, pirotehnice, de echipamente de sunet de ultimă generație și de instalații de mare complexitate, aceste evenimente captivează simțurile audienței și oferă fanilor un nivel unic și cu totul nou de interacțiune. Oferirea unei experiențe de eveniment de cea mai bună calitate este prioritatea numărul unu a companiei. Timp de peste 25 de ani, Insomniac a organizat peste 2.000 de festivaluri, concerte și evenimente de club în întreaga lume, care au avut aproape 5 milioane de participanți. Cel mai important eveniment anual organizat de companie, Electric Daisy Carnival Las Vegas (EDC), este cel mai mare festival de muzică dance de la nivel mondial, care atrage peste 465.000 de fani de-a lungul a trei zile. Compania a fost fondată de Pasquale Rotella în 1993, având sediul la Los Angeles (SUA). În 2013, Insomniac a început un parteneriat cu Live Nation, una dintre cele mai cunoscute companii de entertainment de la nivel global.