Evenimente : Festivaluri

Karpatia Pony Show 2018

Poneii reiau spectacolul ecvestru la Karpatia Pony Show 2018, ediția a II-a

 

Cea de-a două ediție a Karpatia Pony Show revine chiar de Ziua Internațională a Copilului, într-un nou format extins pe o perioadă de trei zile. Desfășurat în perioada 1-3 iunie, pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de natură și frumos, precum și pasionaților de cai și familiilor cu copii, ce vor avea ocazia să asiste la competiţii sportive inedite, jocuri și prezentări cu ponei şi cai sau se vor putea bucura de numeroasele  activităţi în aer liber.

Programul sportiv al Karpatia Pony Show va cuprinde trei competiții ecvestre cu ponei și cai: Concursul Hipic Internațional „Cupa Națiunilor”, Concursul pentru Ponei (dresaj, obstacole, atelaje) și Concursul Naţional de Probă Completă (CCN)  pentru călăreţi o stea, novici şi pre-novici, cu spectaculoasă proba de cross-country.

În plus, organizatorii promit cinci modalităţi diferite de a descoperi Domeniul Cantacuzino, un ansamblu arhitectural şi peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural românesc, administrat de Fundaţia Cantacuzino Floreşti.
Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe site-ul bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro.

Mai multe detalii pe www.karpatiahorse.ro