Evenimente : Altele

BUCHAREST STREET FOOD FESTIVAL

BUCHAREST STREET FOOD FESTIVAL, 8-11 septembrie 2016, la Romexpo.

Primul festival din București dedicat street foodului aprinde cuptoarele pe 8 septembrie și până pe 11, inclusiv, vă așteaptă cu mic, cu mare să savurați fel și fel de preparate cu suflet de oraș.

Primele 1000 de abonamente la pretul de 42,00 lei includ gratuit CD Subcarpati „Satele Unite ale Balcanilor”. Informatii aditionale se vor publica pe pagina de Facebook a evenimentului in momentul epuizarii acestora.

Pentru că mâncarea delicioasă se asortează cu spațiile deschise și lume multă, ne vedem la Romexpo, pe aleea din fața Pavilionului Central. De la rulote la căruțe și de la cele mai mari food trucks la biciclete, am făcut loc pentru toate gusturile, pe cei peste 11.500 metri pătrați de alei și gazon disponibili.
În tot acest timp noi îți coacem o vacanță de patru zile printr-o lume culinară inedită, alături de „starurile” nerăbdătoare să te lase cu gura căscată!

Ce poți mânca la festival? Burgeri, hotdogs, sandwichuri, tacos, burritos, paste, barbeques, înghețată… și mai bine punem punct aici, pentru că știm că și vouă vă lasă gura apă. Și, dacă nu consumi carne, stai fără griji: Bucharest Street Food Festival s-a gândit și la vegani și vegetarieni. În plus, știm cât de importantă este hidratarea, așa că ți-am pregătit o varietate de băuturi răcoritoare și alcoolice, cât și cafea care să-ți dea energie să mai mânânci ce-ți face cu ochiul.

Lista vendori participanți (still updating):
La Finca Alioli Van (paella & street food spaniol)
Furgoneta (burgers)
Pește Pâine (sandwichuri și street food turcesc)
Arrosticini (frigărui de miel italiene)
Burger Van (burgers)
Camionetta (pizza în cuptor de lemne)
Circus Pub Truck (burgers)
Sweet.eat (Barbeque Area)
Barmobil (prosecco, vin, Aperol Spritz)
Voyageur Van (sandwichuri gourmet)
Delicii Pe Roți (waffles)
Carnățăria Germană (caruța cu cârnați)
Vatra neamului (specialități moldovenești)
Butoiul cu Înghețată (înghețată artizanală)
The Little Greenery (mâncare vegetariană și vegană din Cluj)
Castelul Brutarilor (dinnede, specialitate germană)
M’Eat (big American smokehouse, briskett, coaste, pulled pork, etc)
Limonada lui Iulian (limonadă for charity)
Duma’s van (mexican street food)
Grano (italian pasta)
Sunday bagels (bagels)
La nu știu cine (gourmet crêpes)
Victorița Pescarița (fish & chips & seafood)
Burger mania (burgers)
Cantina 9 (romanian street food)
Time in: food wizards (wraps)
Elemozsia (burgers)                                                                                                                                                                             Frizzante ride (bicicleta cu prosecco)
Moritz eis (motocicleta cu inghețată)
Plăcinte boierești (plăcinte tradiționale românești)
Puro bio (gelaterie artizanală)
Norma lui sissoko (french bistro)
Kanpai (japanese street food)

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.