Evenimente : Altele

LIVE | The Vast&The Curious: Cosmin Alexandru

Andreea Roșca revine cu o nouă invitație la o conversație cu sens, gândită special pentru abonații Vast&Curious: Despre echipe care performează și prosperă în vremuri grele și incerte.

Aveți întâlnire miercuri, 18 noiembrie, de la ora 19.00, cu Cosmin Alexandru. Live în pagina de Facebook a Andreei. Pentru o nouă sesiune online live de Q&A în care puteți adresa toate întrebările care vă frământă despre ce fac diferit echipele bune, cum să fiți voi mai buni constructori și membri de echipă, care e valoarea vulnerabilității și a laturii umane în a construi echipe bune. Sau orice altă întrebare legată de echipe. Sau de orice altceva care nu vă dă pace.

Cosmin este antreprenor și constructor de organizații. A fondat și vândut propria companie la începutul anilor 1990. A co-fondat o instituție de educație pentru manageri și lideri, un partid politic, o facultate de antreprenoriat. Lucrează de 15 ani cu lideri din diverse organizații în proiecte de consultanță. În ultimul timp, cea mai mare parte a muncii, interesului și pasiunii sale merge către subiectul echipelor