Evenimente : Concerte

Umbra

Umbra – lansare album, marti, 9 mai 2017, de la ora 20:00, la Expirat Halele Carol.

Înființată în ianuarie 2015, Umbra este o trupă ce se încadrează în curentul alternativ, însă se pot observa influențe din curentele grunge și post rock. Umbra înseamnă Mihai T. Alexandru – voce principală și chitară, Matei Puscarau – chitară bas și backing vocals, Andrei Stere Câmpean – baterie.

„Noi, restul” este albumul călătoriei fiecăruia către omul care este în prezent. Este albumul care te face să te întrebi și apoi să te bucuri de răspunsuri. De la cele mai intense trăiri până la speranța cea calmă, piesle de pe „Noi, restul” își găsesc rostul în mintea celor care caută trăirea autentică și necenzurată. În noi, cei ce ne bucurăm și ne întristăm și mergem, apoi mai departe în fiecare zi.

Invitați speciali:

Jurjak;
Eugen Sonia (VH2);
Dan Minel Stoica (NoruNegru);
Zsuzsana Cerveni.

Cei ce cumpără bilet primesc CD cu albumul „Noi, restul” gratuit, la intrare.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYKlhk7u1NXgkyQbFde1tgA/videos

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.