Evenimente : Concerte

The Mono Jacks „Drumul” | Lansare Video

The Mono Jacks „Drumul” | Lansare Video si Concert, vineri, 24 iunie 2016, de la ora 20:30, la Control Club.

„Se întâmplă câteodată să visez un cântec.
De cele mai multe ori, îmi este prea somn ca să mă ridic și să îl scriu, așa că repet în gând melodia și sper să mi-o aduc aminte a doua zi de dimineață.
Bineînțeles că până dimineață uit totul.

În seara aceea însă aveam probleme cu somnul.
Așa că m-am trezit și am înregistrat ceea ce tocmai visasem.
Dimineață am ascultat înregistrarea și mi-am dat seama că piesa funcționa perfect cu o frumoasă partitură de chitară compusă de Dragoș.

Restul a venit de la sine.” – Doru Trăscău

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurința dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și faptul că în spatele unei melancolii aproape permanente e un ceva care frământă, o energie care nu ratează nici o data pentru că te lovește în plin.

Toate acestea au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. Trupa a avut parte de un debut excelent și are în palmares o impresionantă activitate concertistică.

2010 este anul lansării albumului de debut, album care va fi apoi urmat de două EP-uri. Cel de-al doilea EP va fi reprezentativ datorită single-ului “Gândurile” și va marca un punct de referință în activitatea compozițională a formației iar la aproape un an de la debutul acestei piese cei patru se separă și își vor încheia activitatea.

În primăvara lui 2015, The Mono Jacks revine pe scena muzicală, după o pauză de un an și jumătate si lanseaza un nou single ‘Tablou’.
‘Tablou’ este o poveste despre iubire și șanse ratate, inspirată dintr-o întâmplare adevărată.

The Mono Jacks:
Doru Trăscău (voce, chitară)
Dragoș Strat (chitară)
Alex ‘Grim’ Tomescu (bas)
Mihai Popescu (tobe)

Deschidem ușile la ora 20:30.

Bilete disponibile la Control Club si online pe Eventbook.

Prețul biletului este de 25 lei în pre-sale (14 – 19 Iun) și 30 lei după 20 Iun.