Evenimente : Concerte

The Amsterdams

Concert The Amsterdams // lansare videoclip The Great Fire, vineri, 7 octombrie 2016, de la ora 21:00, la Clubul Taranului.

După ce precedentul lor single, „Girl, You’re Frightened”, s-a găsit pe coloana sonoră a lung-metrajului „Ilegitim”, videoclipul fiind regizat de către Adrian Sitaru, The Amsterdams revin cu un nou clip pentru piesa „The Great Fire”! Acesta va fi proiectat în premieră în cadrul unui concert pe care trupa îl va susține vineri, 7 octombrie, începând cu ora 21:00 la Clubul Țăranului din București (str. Monetăriei nr. 3).

The Amsterdams – Girl, You’re Frightened (official video)
https://youtu.be/bgDszNsdgNs

Videoclipul „The Great Fire” este o animație 2D produsă de către Buzilan Digital Visualization Studio, www.buzilanstudio.com, grafica Anca Buzilan. Toate desenele sunt realizate de mână, iar întregul concept întregește artwork-ul albumului Eternity for Dummies, alcătuind împreună o poveste unitară.

„Eternity for Dummies” este albumul cu numărul patru din discografia trupei The Amsterdams, lansat în luna aprilie a acestui an sub egida Universal Music România, și este disponibil în format fizic în librăriile Cărturești, pewww.emag.ro și www.getmusic.ro, în format digital pe iTunes și Google Play și la streaming pe Zonga, Deezer și alte servicii.

Haideți așadar vineri, 7 octombrie, la concertul The Amsterdams de la Clubul Țăranului din București! Veți auzi live atât piese de pe Eternity for Dummies cât și hituri mai vechi, și veți avea ocazia să vedeți în premieră videoclipul piesei „The Great Fire”! Biletele se vor găsi în avans în rețeauawww.iabilet.ro și costă 20 de lei.

The Amsterdams:
Andrei Hațegan (voce, chitară);
Andrei Ungureanu (chitară);
Augustin Nicolae (bass, backing vocals);
Ovidiu Bejan (chitară, synth, backing vocals);
Chris Olsman (tobe).