Evenimente : Concerte

Soundcheck 021 Fest – ediția I | SUBCARPAȚI | AFO | ARGATU | FANTOME | ZEKARJAH | ZO

Prima ediție Soundcheck Fest 021, primul festival care lasă ușile deschise în timpul probelor de sunet, își va deschide porțile în București, pe 30 mai, la Arenele Romane, cu un line-up pe cinste: Subcarpati, Argatu, AFO + noul proiect Fantome (proiect inițiat de Culese din cartier).

Biletele se pot cumpăra online de pe www.myticket.ro(http://goo.gl/U4DJI2) și offline din rețeaua Diverta, Librăria Eminescu și Magazinul Muzica, la prețul de 35 de lei în martie, 45 de lei în aprilie și 55 în mai.

Da, Soundcheck Fest are 021 în coadă. Pentru că 021 vine de la prefixul Bucureștiului, orașul ce va găzdui prima ediție. Iar prima proba de sunet se va da pe 30 mai, la Arenele Romane.

Cum spuneam, este primul festival care lasă ușile deschise în timpul probelor de sunet, iar ediția pilot de anul ăsta va fi, cu siguranță, interesantă: avem 3 premiere, iar seara se închide cu un concert marca Subcarpați.

Revenim, curând, cu și mai multe detalii.

LINE-UP

SUBCARPAȚI
www.facebook.com/subcarpati
www.youtube.com/blanoz
www.subcarpati.com

Subcarpați este cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt. Proiect născut pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primului albumul ce îi poartă numele, Subcarpați este una dintre puținele trupe românești care reușește să umple până la refuz cluburile și spațiile în care se țin concertele. A participat la mai multe festivaluri pentru românii din Diaspora. Discografia poate fi descărcată gratuit de pe www.subcarpati.com

AFO
www.facebook.com/AFOEMILTELEAGA
www.youtube.com/AFORICTV

Discografie
SDST – Mecanismul de Modificare a Mintii Umane (2007)
2012 (2009)
Fiul Omului (2011)
Preludiul lu’ Teleagă (2012)
Subțire de vară. EP cu Sagace (2013)
Original EP cu Big Blunt (2013)

ARGATU
www.facebook.com/Argatu.Falticeni
www.youtube.com/oldsickon

Argatu, un proiect marca "Culese din cartier", creează muzică încă de la 17 ani. Fiecare album al lui a incercat să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat. Puteți asculta și downloada gratuit discografia Argatu de pe www.subcarpati.com

FANTOME – lansare proiect nou, marca Culese din cartier

Culese din Cartier prezinta Fantome, cel mai nou proiect și cel mai diferit ca și sound. Desi, de obicei, conceptul Culese din Cartier abordează sunetul folcloric românesc, Fantome atacă, de această dată, o direcție lăutărească urbană și nostalgică.

Fantome înseamnă Vlad, de 25 de ani, și Bogdan, de 27 ani, doi producători muzicali din Bucuresti.

www.facebook.com/fantomeofficial
PROMO VIDEO —> http://youtu.be/HKCXUCmq3BY

ZEKARJAH
www.facebook.com/zekarjah

ZO
www.facebook.com//ZO/972096036135022

Soundcheck Fest este un eveniment produs de NOA event.
Creație by Koma Studio
Comunicare și promovare – Hurdis PR