Evenimente : Concerte

Ska-nk

Ska-nk, miercuri, 8 martie 2017, de la ora 21:00, la Expirat Halele Carol.

Miercuri 08.03. 9PM Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92 Acces: 20 lei.

Ska-nk vin de pe tărâmurile băimarene din vara anului 2010. Muzică veselă, formată din două stiluri definitorii: ska-ul și punk-ul.

În decembrie 2011, iese primul album „Suntem la televizor”, iar în septembrie 2012 se vede și primul lor videoclip oficial la piesa „M-am săturat de ploaie”.

Muzica lor atinge o gamă vastă de subiecte serioase, dar și pline de umor. Cu două albume la activ („Suntem la televizor” și „Pe acorduri de vară”), Ska-nk pregătește o agitație ca la carte pentru Sala Compresoarelor.

M-am săturat de ploaie: http://y2u.be/I6zue3BaImY

Mama ta (BalconyTV): http://y2u.be/P1CkkVidTcY

Noi când ne întâlnim: http://y2u.be/eWsKCwqyhsg

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuZ-aCoLktpM8dN0qIv8DkA

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.