Evenimente : Concerte

Sinoptik

Concert Sinoptik, vineri, 15 septembrie 2017, de la ora 20:00, la Club B52.

Pe 15 septembrie, Final Step Productions va prezinta un eveniment special marca SINOPTIK, trupa ce se reintoarce in Romania cu un show cu totul special, in clubul B52 (str. 11 iunie, 50).

SINOPTIK – Psychedelic Rock / Stoner / Alternative – Ucraina.
https://www.facebook.com/SinoptikBand

BILETE: 20 de lei – presale in reteaua iabilet.ro; 25 de lei – in ziua concertului si la intrare.

SINOPTIK a castigat concursul Global Battle of the Bands in 2016 (competitie anuala intre trupe din 14 tari), finala avand loc la Berlin.
Sinoptik reprezinta 3 generatii de rock intr-una singura. Conceptul creativ al acestora il reprezinta versurile delicate si explozia sunetului. Imbina excelent energia cu frumusetea sau chitarile distorsionate cu efectele sonore cosmice ale clapelor.
Frontman-ul trupei, Dmitriy Sinoptik, a trait in Anglia pentru o perioada lunga, unde a inregistrat doua albume alaturi de trupa britanica The Wow Signal si cantaretul Penny Foster. Inregistrarile sale personale au fost publicate de Gean Pool Universal. Dmitriy a concertat la o multime de festivaluri britanice, chiar si pe aceeasi scena cu Iggy Pop.
Sinoptik are la activ doua turnee in Romania, un concert la Blaj Alive si a deschis pentru Within Temptation la Artmania Bucharest Blast. In august anul acesta Sinoptik a fost aleasa sa deschida concertul Marilyn Manson la Kiev.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.