Evenimente : Concerte

Scot Bradlee’s Postmodern Jukebox

Scot Bradlee’s Postmodern Jukebox, miercuri, 16 mai 2018, de la h.20:00, la Sala Palatului

Trupa promite un show-maraton plin de hituri pop contemporane reinterpretate în cheie vintage, în stilul secolului trecut. După spectacol, fanii se pot întâlni și pot face poze cu membrii trupei în cadrul sesiunii Meet&Greet.

Plecați în turneul european din 2017, Postmodern Jukebox au avut primul show programat pe 27 februarie în Marea Britanie. După un show excepțional în România, în primăvara lui 2017, când au ridicat sala în picioare, membrii trupei au acceptat din nou invitația Events pentru un alt concert în 2018, la București. Turneul de anul viitor vine ca o continuare firească a celui din 2017, desfășurat cu casa închisă în toată Europa.

“Postmodern Jukebox sunt, fără exagerare, un suces postmodernist, reușind să își extindă succesul din online în lumea reală, cu turnee peste tot în lume, pentru mii și mii de fani, al căror număr e în continuă creștere.” Buffalo News

Cu o componență de peste 70 de membri, Postmodern Jukebox are un canal de Youtube cu 500 de milioane de vizualizări și aproape 3 milioane de abonați. Au cântat la “Good Morning America”, au spulberat topurile Billboard și platforme precum iTunes, au susținut sute de spectacole cu casa închisă în lumea întreagă. Au făcut senzație pe Youtube atunci când coverul lor do-woop „We Can’t Stop” (Miley Cyrus) a adunat peste 16 milioane de vizualizări. Varianta lor a hit-ului “Creep”, a celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor “Royals”, cu 16 milioane de vizualizări pe Youtube, spunând că este coverul său favorit. Trupa a urcat pe scena MTV UK de curând, cu un cover în stilul anilor ’30 dupa piesa interpretei Elle King, “Ex’s & Oh’s”.