Evenimente : Concerte

Scarlet Aura

Scarlet Aura, concert de lansare a albumului „Falling Sky”, joi, 27 aprilie 2017, de la ora 20:00, la Quantic Club.

Trupa de melodic metal Scarlet Aura aduce în România spectacolul de lansare a noului album „Falling Sky” in club Quantic din Bucuresti pe 27 Aprilie!

Cele doua trupe care vor urca pe scena pe 27 aprilie in clubul Quantic din capitala sunt formatia autohtona Etheric si muzicienii bulgari din Krossfire!

Semnat cu casa de discuri din Germania „Pure Rock Records” – albumul „Falling Sky” a fost adus in atentia publicului de catre Scarlet Aura odata cu turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in Octombrie anul trecut, conține 11 melodii dintre care un bonus track – radio edit si a fost produs de celebrul Roy Z – producătorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford si al altor mari artisti.

Track – list: 1. Immortal In Your Eyes; 2. Colour Blind; 3. You`re Not Alone; 4. My Own Nightmare; 5. Chasing White Horses; 6. Falling Sky; 7. Silent Tears; 8. Shamanic Eye; 9. Fortune Teller; 10. Riding like the wind; 11. Silent Tears – radio edit.

Scarlet Aura s-a înființat în 2013 sub numele de „AURA” și a lansat în 2014 primul disc „The Rock Chick”, a castigat prima editie in Bulgaria a „Black Sea Battle of the Bands” din cadrul „Kavarna Rock Fest”, a cantat alături de trupe ca Accept, Nazareth, Helloween, Europe, schimbându-și numele la cerința agenției de management care a explicat nevoia unei denumiri unice in piața muzicala.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.