Evenimente : Concerte

Robin and the Backstabbers

Robin and the Backstabbers, vineri, 17 februarie 2017, de la ora 21:00, la Fratelli Studios.

Turneul cu patru capi de afiș Overground Elements debutează pe 17 februarie. Alături de byron, The Mono Jacks și Travka, cei de la Robin and the Backstabbers vor concerta prin rotație în țară, ajungând în București, Iași, Cluj și Timișoara. În turneu, aflați într-o perioadă de creație pentru noi materiale, Robin and the Backstabbers vor prezenta proiectul „Reconstituirea” – o abordare nouă în materie de live.

Programul turneului Overground Elements / Robin and the Backstabbers – „Reconstituirea” este după cum urmează:
– 17 februarie, București, Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3)
– 10 martie, Iași, Fratelli Lounge & Club (str. Palas nr. 5D)
– 7 aprilie, Timișoara, Fratelli Lounge & Club (bd. Corneliu Coposu nr. 1)

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept “pop melodramatic”. Cu două albume de succes la activ – Stalingrad și Arhanghel’sk, primele două părți ale viitoarei trilogii „Bacovia Overdrive” – trupa și-a creat repede propriul loc pe scena alternativă, cu o abordare muzicală eclectică și o amprentă lirică aparte. În primăvara 2016, trupa a spus da unei noi provocări, reinterpretând o piesă a lui Alex Velea în cheie proprie – „E vina mea” – în cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv și un videoclip de imagine fascinant și provocator în regia lui Vlad Feneșan.

Robin and the Backstabbers – SPNZRTR (official video)
http://youtu.be/5jmq_RUUCTE

Haideți așadar la concertele Robin and the Backstabbers prezintă proiectul „Reconstituirea” din turneul Overground Elements! Biletele sunt în vânzare în rețelele www.iabilet.ro și www.biletmaster.ro (pentru orașul Cluj).
http://fb.com/robinandthebackstabbers

http://instagram.com/robinandthebackstabbers

http://elements.overground.ro

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.