Evenimente : Concerte

Robert Haig Coxon, sambata aceasta in concert la Palatul National al Copiilor

Robert Haig Coxon si-a inceput cariera artistica la 15 ani fiind unul dintre putinii compozitori capabili sa compuna aproape orice stil de muzica, de la pian clasic, jazz pana la rock sau muzica simfonica. Este un compozitor deosebit de prolific, nominalizat de patru ori la prestigiosul premiu Felix si care, de-a lungul timpului, a vandut peste jumatate de milion de exemplare ale albumelor sale instrumentale. A castigat premiul Felix pentru albumul Hommage à Par 4 chemins. A mai compus muzica si pentru Discovery Channel in 2014 pentru emisiunea How It’s Made.
Muzica spiritului
Robert Haig Coxon are o activitate foarte bogata in studiul sunetelor pentru a putea crea muzica de care oamenii au nevoie pentru a ajunge la relaxare totala doar ascultand-o fara a mai fi nevoie de nici o alta tehnica. Desi a compus multi ani muzica, dupa ce a participat la cursurile Silva Mind Control a inteles cat de puternica este influenta sunetelor asupra corpului si a deschiderii constiintei si a decis sa scrie primul sau album. Cristal Silence a devenit repede hit in Canada si a ramas in topurile muzicale foarte multi ani. Acesta a fost inceputul succesului sau fenomenal in calitate de artist solo si compozitor. In ultimii 29 de ani a cantat numai compozitii originale in concerte. Recunoasterea internationala a venit odata cu albumul The Silent Path in 1995 care, de asemenea, a devenit imediat hit in Canada, SUA si Franta. Alaturi de Lee Carroll, autorul cartilor Kryon si Copiii indigo, a experimentat diferite culturi care l-au inspirat in unele dintre compozitiile sale dedicate acestor vizite. Cele mai recente albume de acest gen sunt: The Infinite, essence of life si Goddess, The Power of Woman.
Puterea muzicii lui Robert Haig Coxon

Exista mii de povesti adevarate in intreaga lume despre puterile vindecatoare ale muzicii sale. Structurarea sunetelor poate ajuta oamenii sa se reconecteze la adevarata lor esenta, fiind un adevarat catalizator in transformarea si vindecarea corpului, mintii si spiritului. Muzica lui Robert Haig Coxon a schimbat literalmente vietile a mii de oameni, in acest sens existand mii de marturii, ca si depre vindecari instantanee in timpul workshop-urilor si a concertelor peste tot in lume.
Biletele pentru concertul Sunetul Iubirii sunt disponibile la preturi diferite, in functie de categorie si mai pot fi inca achizitionate de pe www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.ticketnet.ro, de la casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Libraria Eminescu, precum si de la punctele de vanzare ale agentiei TUI Travel Center sau de la sediul editurii For You.